Auteurs

frank van laekenFrank Van Laeken (56) is onafhankelijk publicist en journalist. Hij was o.m. hoofdredacteur van de sportredactie televisie bij de VRT en bij Sporting Telenet. Hij volgt het voetbal met één kritisch- en één supportersoog. Hij schrijft er geregeld over op zijn blog, maandans.frankvanlaeken.eu, en is op Twitter actief als @FrankVanLaeken.

Bert BallegeerBert Ballegeer is maatschappelijk werker. Na vier jaar werken in een ingebouwd Centrum Algemeen Welzijnswerk, werkte hij anderhalf jaar als coördinator in een Werking Maatschappelijk Kwetsbare Jongeren in Brussel. Sinds 2009 werkt hij als coördinator van de Belgian Homeless Cup vzw.

JanPortretLR

Jan Callebaut is communicatieadviseur en marktonderzoeker. Hij kijkt naar mens, samenleving, media, politiek en sport.

Pieter Bergé

Pieter Bergé is jeugdvoetbalcoach bij Sportief Rotselaar. Beroepshalve is hij musicoloog aan de KU Leuven, co-curator van het klassieke-muziekfestival 20 | 21, en hoofdredacteur van Karakter. Tijdschrift van Wetenschap.

Jonas HeutsJonas Heuts is grassroots manager bij de Voetbalfederatie Vlaanderen. Samen met zijn collega’s tracht hij het voetbal aan de basis, in alle mogelijke vormen en voor alle mogelijke doelgroepen, te ondersteunen. Met een open blik verwondert hij zich nog elke dag over wat voetbal voor jong en oud kan betekenen en Tweet hierover als @jheuts

Wim BeelaertWim Beelaert is licentiaat geschiedenis en geëngageerd voetbalsupporter. Sinds november 2011 is hij coördinator van vzw Voetbal in de stad, de communitywerking van KAA Gent. In 2014 kreeg vzw Voetbal in de stad van de Pro League de prijs voor sterkste communitywerking in het Belgische voetbal. Hij is actief op Twitter als @wimbeelaert.

PNGPascal Nelissen Grade is een door de wol geverfde advocaat met 30 jaar ervaring. Hij is een autoriteit op vlak van sportrecht door enkele baanbrekende arresten. Hiernaast is hij zelf ook actief in de (auto)sport en volgt hij voetbal en autosport als liefhebber op de voet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s